Melyik Varta akkumulátor töltőt válasszam?

A Varta akkumulátor töltőkre a nagy teljesítmény, a magas minőség és a professzionális biztonság nyújtása a jellemző. A biztonságos töltés maximálisan garantálható a fogyasztóknak. 5 különböző típusú töltő tartozik a termékcsaládhoz.

Tekintse meg a Varta akkumulátor töltőit az alábbi linkre kattintva

A Varta akkumulátor töltő termékcsaládja

  • A Varta LCD töltő Plus termékcsoportot 5 különböző típusú termék alkotja. Mindegyik töltőt a magas minőség és a kifinomultság jellemzi, amelyet a cellánkénti töltés és az LCD kijelzők tesznek lehetővé. Az optimalizált töltési feszültségeknek, a többféle töltési és biztonsági funkcióknak köszönhetően a megbízható töltés garantálható.

  • A Varta LCD töltő termékcsaládja Nikkel-Metál Hidrid (NiMH) és Li-Ion akkumulátorok töltésére egyaránt alkalmasak. A felhasználóbarát kialakításnak, illetve a biztonsági funkcióknak és a speciális technológiának köszönhetően magas fokú megbízhatóság biztosított.

  • A Varta Eco töltő termékcsalád egyszerre nyújt környezetbarát energiafelhasználást és nagy teljesítményt. Cellánkénti töltésének és biztonsági funkciójának köszönhetően magas minőséget biztosít a vásárlóknak. A töltő burkolata 50%-ban bio műanyagból készült, így kiváló választás azoknak a fogyasztóknak, akik szeretnék óvni a környezetüket és emellett fontos számukra a megfelelő minőségű akkumulátor töltő használata. A Varta Eco töltő 4 db AA és AAA akku egyidejű töltésére kiválóan alkalmas.

  • A Varta Eco Chargers Recycled a legmagasabb szinten képviseli a környezetvédelmet. A töltőt 75%-ban újrahasznosított anyagokból állították elő. Kiváló biztonsági funkciójának, valamint az USB C portnak és az 1 órán belüli teljes töltöttségi eredménynek köszönhetően a legmegbízhatóbb energiaellátás maximálisan garantálható. A Varta Eco töltő 4 db AA, AAA NiMH egyidejű töltésére is megfelelő.

  • A Varta Easy töltő termékcsalád, különleges és innovatív kialakítású készülékei a mindennapi használatara kiválóan alkalmasak. Azoknak a fogyasztóknak ajánljuk, akik számára fontos a készülékek egyszerű kezelhetősége és a professzionális kényelem nyújtása.

A következő táblázat segítségével összefoglaltuk, hogy az LCD Töltő Plus töltőcsaládnak milyen fajtái vásárolhatók meg, illetve, hogy az egyes töltők milyen akkumulátorokhoz használhatók fel.

Akkumulátor töltő típusa Felhasználása
LCD Plug töltő Plus 4 db AA, AAA vagy 1 db 9V-os akkut és 1 USB eszköz egyidejű töltésére is alkalmas
LCD Ultra Gyors Töltő Plus 4 db AA, AAA akku egyidejű töltésére is alkalmas
LCD Multi Töltő Plus 8 db AA, AAA akku egyidejű töltésére is alkalmas
LCD Smart Töltő Plus 4 db AA, AAA akku egyidejű töltésére is alkalmas
LCD Univerzális Töltő Plus 4 db AA, AAA, C, D vagy 1 db 9V akku egyidejű töltésére is alkalmas
LCD Dual Tech Töltő NiMH és Li-Ion cellák egyidejű töltésére is alkalmas
LCD Töltő 2 vagy 4 db AA, AAA akku egyidejű töltésére is alkalmas
Eco töltő 4 db AA, AAA akku egyidejű töltésére is alkalmas
Easy Mini töltő 2 AA, AAA NiMH akku egyidejű töltésére is alkalmas
Easy Plug töltő 2db vagy 4 db AA, AAA NiMH töltéséhez használható
Easy Multi töltő 2,4,6 vagy 8 db AA, AAA NiMH töltéséhez használható
Easy Universal töltő 2 vagy 4 AA, AAA, C, D, vagy 1 db 9V-os NiMH akkumulátor töltéséhez használható

Mit jelez az akkumulátor töltők kijelzője?

Az akkumulátor töltők kijelzője számos funkcióval rendelkezik. Az egyik legfontosabb, hogy sáv vagy százalék formájában ábrázolja az akkumulátorok töltöttségi szintjét. Emellett jelzi a töltési állapotot, hogy tart-e még vagy már befejeződött. Ezt általában egy színkód, egy ikon vagy felirat formájában ábrázolja a kijelző. Amennyiben a készülék meghibásodik, például túlmelegedés vagy túlfeszültség lép fel, a kijelző ikonok segítségével tájékoztatja a fogyasztót a hiba állapotáról.

A Varta akkumulátor töltői egyértelmű jelzésekkel mutatják Önnek a termék tulajdonságait

Az akkumulátor töltők védelmi funkciói

Az akkumulátor töltők számos védelmi funkciójának köszönhetően az akkuk károsodása csökkenthető.

Az egyik legfontosabb védelmi funkció a túltöltés elleni védelem. Az akkumulátorok százszázalékos feltöltésekor, a töltő megszakítja a töltési folyamatot, így védik az eszközt az esetlegesen bekövetkezhető amortizációtól. A csepptöltés olyan biztonsági funkciója az akkumulátor töltőknek, amely arra szolgál, hogy túltöltés esetén a készülék átkapcsol egy védelmi funkcióba, elkerülve ezáltal a felgyulladás vagy a robbanás veszélyét.

A túlmelegedés elleni védelem szintén meghatározó funkciója az akkumulátor töltőknek. Az eszközök beépített hőmérővel rendelkeznek, így érzékelik a töltés során jelentkező hőt. Szélsőségesen meleg hőmérséklet esetén, a töltő automatikusan leállítja a töltési folyamatot, védve ezzel az akkut a túlmelegedéstől. 

A fordított polaritás elleni védelem az egyik legmeghatározóbb funkciója a töltőknek. E jelenség akkor lép fel, ha a felhasználók véletlenül a töltő negatív és pozitív pólusait hibásan csatlakoztatják. Ez az akkumulátor károsodásához vezethet. A töltő segítségével elkerülhető, hogy a pozitív és a negatív pólusokat a fogyasztók felcseréljék, hiszen figyelmeztetést küld számukra, ha helytelenül csatlakoztatják az eszközt az akkumulátorokhoz.

A mélykisülés elleni védelem során a töltők védik az akkukat a lemerülési állapottól. E meghibásodás károsíthatja az akkumulátorok élettartamát, így fontos ennek a megelőzése. A védelmi funkció biztosítja a töltési folyamat helyes ütemezését is.

A fentebb említett védelmi funkciók jelentősen hozzájárulnak az akkumulátorok élettartamának a növeléséhez, illetve hatékony töltési folyamatot biztosítanak számukra.

Tekintse meg a Varta elem és akkumulátor kínálatáról írt cikkünket az alábbi linken

Milyen fajta akkumulátorok tölthetők a töltővel?

Az akkumulátor töltők kétfajta akkumulátor típust Nikkel-Metál Hidridet (NiMH) és Li-Iont tölthetnek fel. A legtöbb akkumulátor töltő a Nikkel-Metált Hidrid (NiMH) töltését biztosítja. Az LCD Dual Tech töltő az a típus, amely alkalmas mindkét akkumulátor feltöltésére.

Fontos hangsúlyoznunk, hogy az akkumulátor töltők nem használhatók fel elemek töltésére. Tehát kizárólag akkumulátorokat tölthetnek fel.

A Varta vállalat a technológiai iparág egyik vezetőjeként van jelen a piacon. Nem véletlenül, hiszen termékportfolióját tekintve rendkívül széles kínálattal rendelkezik. A tartós elemek, a gombelemek, az akkumulátorok, valamint az akkumulátor töltők minden típusa megtalálható a kínálatban. A termékeket a hosszú távú működés, a megbízható energiaellátás jellemzi. A magas minőséget a termékek Németországban való gyártása garantálja. A környezettudatosság szintén a vállalat fő jellemzői közé sorolható. Fontos kiemelni, hogy az egyes fenntartható akkumulátorok, illetve akkumulátor töltők megvásárlásával a fogyasztók jelentősen hozzájárulhatnak a környezetvédelemhez.

Cégünk által forgalmazott Varta akkumulátor töltők megbízható társat jelentenek abban, hogy Ön soha ne maradjon megbízható akkumulátor nélkül. Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésre tanácsadásban vagy a termék bemutatásában. 

« Ismerje meg a Varta elemek és akkumulátorok típusait – Az elektromos sugárzások és az elektroszmog »

Szerző:
Dátum:
16:34
Kategória:
Általános
Címkék:
,