Fedezze fel az új Motorola C1001CB+ vezeték nélküli telefont

Napjainkban az otthoni telefonálás jelentősen fejlődött, és egyre sokoldalúbb és hatékonyabb megoldásokat kínál. A Motorola a technológia világában elismert márka, a közelmúltban mutatta be legújabb készülékét: a C1001CB+ vezeték nélküli telefont.

A C1001CB+ vezeték nélküli telefon esetében a dizájn és az elegancia páratlan elemek, amelyek megkülönböztetik a többi készüléktől. A C1001CB+ nemcsak lenyűgöző fejlett funkciókat kínál, hanem kifinomult esztétikájával és aprólékos kialakításával is magával ragad. Ráadásul fekete, piros, lila, türkizkék és fehér színben is kapható, hogy minden ízlésnek és stílusnak megfeleljen.

A Motorola C1001CB+ vezeték nélküli telefont az alábbi linken tekintheti meg

Minőségi vezeték nélküli telefon otthonra és irodába

A Motorola C1001CB+ biztosítja a szabad mozgást a hívásminőség romlása nélkül. A DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) vezeték nélküli technológiának köszönhetően stabil és interferenciamentes kapcsolatot élvezhet. Ez lehetővé teszi, hogy tisztán beszélhessen a szoba bármely szegletében. Felejtse el a kábeleket és élvezze a rugalmas kommunikációt.

A Motorola C1001CB egyszerűen kezelhető vezeték nélküli telefon

Ne zavarjon gomb

A „ne zavarjon” üzemmód a C1001CB+ másik fontos funkciója. Ha nyugodt pillanatra van szüksége, vagy bizonyos időpontokban szeretné elkerülni a hívásokat, egyszerűen aktiválja ezt a funkciót. Ebben az esetben a telefon nem csörög és nem jelenít meg vizuális értesítéseket az aktivált időszakban. Ön dönti el, hogy mikor szeretne elérhető lenni.

Kihangosító funkció

A C1001CB+ a hívások során a nagyobb kényelem érdekében beépített kihangosító funkcióval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon kézben tartása nélkül beszéljen, így a keze felszabadul más tevékenységekre, miközben beszélget. Ideális konferenciahívásokhoz vagy amikor több feladatot kell ellátnia.

50 névjegyet tartalmazó telefonkönyv

A Motorola C1001CB+ vezeték nélküli telefon 50 névjegy tárolására alkalmas telefonkönyvet is tartalmaz. Ezzel a funkcióval mindig kéznél lesznek legfontosabb kapcsolatai. Ideális arra, hogy a család, a barátok és a segélyszolgálatok számai mindig kéznél legyenek.

Új hívásblokkolási technológia

A C1001CB+ egyik legkiemelkedőbb jellemzője a fejlett hívásblokkolási technológia. A nem kívánt hívások növekvő száma miatt ez a telefon hatékony megoldást kínál a felesleges telefonhívások elkerülésére. Akár 10 nem kívánt számot tartalmazó feketelistát is beállíthat. A telefon automatikusan blokkolja ezeket a hívásokat, megőrizve ezzel az Ön nyugalmát és magánéletét.

A teljes Motorola vezeték nélküli telefon kínálatunk az alábbi linken érhető el

Ez a Motorola telefon kiváló választás azok számára, akik vezeték nélküli és praktikus telefon megoldást keresnek. Fedezze fel a kommunikáció új módját a Motorola C1001CB+ készülékkel. A DND Telecom Centernél széles termékválaszték áll rendelkezésére, amelyet megtekinthet weboldalunkon. Forduljon szakértőinkhez, ha bármilyen kérdése van.

« Bemutatjuk a DND Telecom Center POC szolgáltatását, Hytera alapon – Mi az a DECT telefon? Minden amit felhasználóként tudni érdemes »

Szerző:
DND Telecom Center Kft.
Dátum:
2024. június 18. kedd 10:30
Kategória:
Elektronikai termék
Címkék:
, ,